Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

[Informativ] Sfaturi pentru securitatea conturilor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Viorel

ViorelFondator

Bună ziua.
Acest topic este creat cu scopu de a preveni "spargerea de conturi" și pentru a vă oferi niște sfaturi utile care vor contribui la securitatea conturilor d-voastră de pe forumul nostru, și nu doar.

1. Cum trebuie să fie parola ? Unde pot crea o parolă sigură / puternică ?

În primul rând parola d-voastră trebuie să fie una puternică / sigură, astfel sunt slabe șanse ca cineva s-o ghicească sau s-o afle prin fel de fel de metode care sunt acum.
Astfel în caz că nu sunteți în stare să creați o parolă sigură ( o asemenea parolă trebuie să conțină un număr mare de caractere și trebuie să conțină atât litere, cât și cifre ) . În caz că tot nu vă duce capu cum să faceți acest lucru, vă propun niște siteuri care face acest lucru pentru d-voastră .

Spoiler:

2. Cum procedez în cazu în care nu pot să memorez parola grea ? Cum să nu uit o parolă ?
În caz că faceți parole ușoare din simplu motiv că pe cele grele nu le puteți memora, creați o parolă mult mai sigură și salvați-o într-un fișier sau într-un carnet.

3. Nici într-un caz nu dați acces la contu d-voastră cuiva, atâta timp cât e contu tău, doar tu te folosești de el, nimeni altcineva.
Până la urmă consecințele ți le asumi ție ! Nici mama, nici tata, nici frate/soră etc. În caz contrar, dacă se află că înafară de d-voastră mai are cineva acces la contu d-voastră, riscați să primiți ban pe forum. Fiindcă nici nu știți cum cel care are acces la contu d-voastră face vreo prostie și după apar scuze de genu ” N-am fost eu ” ” Am dat datele fratelui” etc. Aceste scuze deja nu mai sunt valabile în cazu nostru !

4. Nu puneți pe o sută de forumuri una și aceeași parolă.
Cel puțin pe forumu nostru parola trebuie să fie complet diferită ca pe alte forumuri / rețeli de socializare !

5. Alegeţi parole sigure, unice şi modificați-le periodic
Vă recomandăm să modificaţi periodic parola, minimum de patru ori pe an. O parolă sigură conţine o combinaţie de numere, caractere şi litere majuscule şi minuscule, astfel încât să nu poată fi ghicită cu uşurinţă. Nu utilizaţi aceeaşi parolă pentru mai multe site-uri. Dacă faceţi acest lucru, este posibil ca hackerii să poată accesa şi celelalte conturi online pe care le deţineţi

6.Scanaţi computerul pentru a verifica existenţa programelor malware
Asiguraţi-vă că aplicaţia software de protecţie antivirus de pe computer este actualizată şi desfăşuraţi o scanare completă a sistemului. Delincvenţii pot fura informaţiile dvs. personale prin distribuirea de programe malware pe sistemul dvs. Ca atare, executarea unei scanări complete a sistemului vă poate ajuta să vă asiguraţi că acesta nu conţine programe malware.

7. După ce ați citit acest topic sunteți rugați să vă schimbați parola de pe forum imediat, deoarece este mare probabilitatea ca unii membri care au făcut parte din staff să cunoască datele la unii useri de pe forum.

Înțelegeți-ne corect, acestea sunt niște măsuri de securitate, atât a conturilor d-voastră, cât și a forumului nostru.Mulțumim frumos de înțelegere.
Cu stimă și respect Administrația 4en3rgY !Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2023 by 4en3rgY ~> All rights reserved.