Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cresterea FPS-ului in Joc [CS]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Cresterea FPS-ului in Joc [CS] Empty Cresterea FPS-ului in Joc [CS] Lun 09 Ian 2012, 21:03

KiddOx <3.

KiddOx <3.Membru

Cresterea FPS-ului in Joc [CS]


*) M-am gandit sa fac acest mic tutorial deoarece sunt multe altele legate de marirea FPS-ului, dar nu functioneaza deoarece majoritatea sunt copy/paste si doar putin modificate in unele locuri sa para altfel sau unele setari care nu ajuta la nimic in joc, doar in timp cat nu esti activ pe server.
*) Nu aveti cum sa aveti din prima FPS 100 constant, mai ales Pc-urile mai vechi, deoarece la pornirea pc-ului unii sunt obisnuiti sa intre direct pe joc. La inceput pc-ul mananca multe resurse, daca ati observat la majoritatea ca pc-urilor merge mai bine dupa ~2 ore si 2-3 restarturi pentru ca in acest timp are timp sa ruleze tot ce are nevoie, le recunoaste si numai are nevoie de alte date.
*) Daca acest tutorial nu te-a ajutat deloc, contactati-ma, daca aveti pc-ul invechit nu ma mai deranjati ca nu prea aveti ce face.
*) Daca ti-a crescut FPS-ul macar cu 5-10ms este foarte bine, inseamna ca nu prea aveti de unde mai mult doar sa mai incercati si alte tutoriale, nu dati reply "ce tutorial....nu ma ajutat deloc etc.".
*) Acest tutorial ajuta mult la cei cu Pc-urile mai vechi.

~~~~~~~~~~~~~|
I. Setari PC |
~~~~~~~~~~~~~|

1) Click dreapta pe Desktop si selectati "Properties" (Proprietati), iar aici:

- La Themes lasati cum aveti, sau puteti alege "Windows Classic", deoarece mananca foarte putine resurse.

- La Desktop cel mai bine ar fi sa selectati "None" (Recomand pentru cei cu PC-ul mai vechi de 1-2 ani) deoarece mananca resurse (Rami/R.Virtuali) si va mai elibireaza cativa si dati doar APPLY, fara Ok.

- La Screen Saver nu facem nimic sau selectati "None" sau "Windows blank" sau cum aveti.

- La Appearance selectati "Effects..." si aici debifam: "Use the following method to smooth edges of screen fonts", "Use large icons (aceasta nu cred ca este bifata, in caz contrar debifati-o ca va face iconitele pe desktop cat palma )", "Show shadows under menus" si "Show window contents while dragging (daca nu va place aceasta setare o puteti bifa inapoi), restul lasati bifat, adica: "Use the following transition effect for menes and tooltips" si "Hide underlines letters for keyboard......" si dati doar APPLY, fara Ok.


Imagine: | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |


- La Settings rezolutia recomandata este 1440 by 900 pixels sau 1152 by 864 pixels si Color Quality sa fie "Highest" (32bit sau cum aveti), apoi dati click pe Advanced (Aceasta setare este valabila pentru cei cu Placile Video nVidia) si avem sus tag-ul cu numele placii video, eu am nVidia FX 5500, iar aici mergem la "Performance & Quality Settings" si dam pe "OFF" Vertical Sync, adica debifati jos Application-controlled apoi Apply si Ok si inca odata Apply si Ok pentru Display Properties.


Imagine: | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |


2) Mergeti in Start si dati click pe "Run..." si scriem "sigverif", dam click pe Advanced si la "Search" selectam "Look for other files that are not digitally signed" si bifam "Include subfolders" dam Ok apoi Start si asteptati pama termina, aceast aplicatie "dezgheata" pc-ul/fisierele ce nu o sa le folositi, pentru recunoasterea lor si rularea cat mai buna si rapida.


Imagine: | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |


3) Mergeti in Start la Control Panel, apoi la "Add or Remove Programs" si dezinstalati ce nu aveti nevoie, programe mici ce nu le folositi si posibil ruleaza la startup.

4) Mergeti iar in Start si dati click pe "Run..." si scriem "msconfig" selectati tag-ul Startup si debifati ce nu aveti nevoie stiind ca ruleaza la Startup si mananca din rami, dati Apply, Ok si Close, apoi va aparea o casuta si dati Restart, asteptati pana se redeschide PC-ul.

->Dupa restart...

5) Daca aveti fisiere/foldere in Recycle Bin stergeti-le definitiv sau daca aveti nevoie de ceva dati click dreapta pe ele si "Restore".

6) Un pas foarte important este Defragmentarea, mergeti in My Computer si dati click dreapta pe oricare din partitiile pe care le aveti (ex. C / D / E / sau cum aveti) si dati pe Properties, acum dati la tag-ul Tools si click pe "Defragment Now..." si la fiecare partitie, pe rand, dati Defragment si asteptati, daca dati odata la saptamana stati cam 5-10 minute la o partitie, dar daca nu ati mai dat niciodata puteti sta si 1-2 ore la o partitie.

7) Dupa ce ati defragmentat partitiile, tot in My Computer tot click dreapta pe o partitie si tot la Tools dati pe "Check Now" de preferabil doar acolo unde aveti Windows-ul instalat, normal in C si bifati "Automatically fix the system erors" si "Scan for and attempt....." dati Start, iar daca va apare o casuta cu un text si aveti sa alegeti intre Yes / No, dati Yes si Restart la PC si aveti de asteptat dupa restart verificarea care normal ar trebuie sa dureze cam 5-10-15 minute.


Imagine: | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |


->Dupa restart...

Cool Mergeti in My Computer si sus, dati pe Tools, si click pe Folder Options, dati click pe Tagul View si debifati "Automatically search for network folders and printers si dati Apply si Ok.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~|
II. Programe Utile |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~|

1) Ar fi bine sa descarcati de pe internet, linkurile le gasiti la sfarsitul tutorialului, urmatoarele programe:

-> Game Booster
= inchide procesele inutile pentru a mari fps-ul in timpul jocului [CS], apasand "Switch Gaming Mode" apoi cand iesiti din joc "Switch to normal Mode" (cum era inainte)..

-> Error Repair Professional v4.1.4
= Scaneaza si repara erorile pentru diverse key-uri( Temps, Local, Fisiere, Startup Prog Error, Etc)

-> Uniblue Driver Scanner
= Scaneaza versiunile driverelor din pc (Sunet, video, lan, etc) si cauta cele mai noi versiuni ale lor, dupa care le puteti instala.

2) Daca aveti Antivirus ar fi bine sa scanati tot PC-ul incluzand si placile etc ( ex. Kaspersky Internet Security 2009/2010 ) dati pe Custom si bifati tot, acum sa nu aveti virusi in Control Panel (ex. Add or Remove Programs, Administrative Tools, etc) acesti virusi sunt "rari" si nu prea cred ca ai cum sa scapi de ei, decat schimbat Hard-Diskul sau daca gasiti programe de scanare a hard-diskului, era unul valabil doar pentru o scanare, dar nu-l mai stiu.

-) Serialele necesare sunt incluse.

3) Un Restart/Log Off ar trebui dupa asta .


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~|
III. Setari Joc [CS] |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~|

1) Un CFG default este folositor sau de pgl default, nu ce gasiti pe net "CFG super bun cs, no lag, fps 500 etc....." si cu cateva setari:

ex_interp 0.001
= (Trageti mult mai bine, gloantele se duc mai drept chiar daca aveti fps mai mic) ex. cu Deagle/Ak47/USP dai foarte bine HS, daca stii cum sa dai.

fps_max 101 ( sau puteti si 500, 800, 9999...)
fps_lan 101
fps_modem 200 (sau 500, 800, 9999...)
rate 30000
cl_updaterate 102
cl_rate 99
-> Cand sunteti in joc dati "~" (Consola) scrieti developer 1 apoi developer 0( cei ce joaca modul HNS/DR/KZ stiu ce face aceasta setare) pentru hns e ilegala dar pentru CS normal nu, dar uneori are un mic dezavantaj daca uitati sa dati developer pe "0", o sa vedeti oamenii mai mari, dar defapt voi sunteti mai mici, ajungeti cu arma la burta (dar defapt sunteti normal, e un bug..), nu la gat sau aproape de cap cum e normal..

2) Un CFG bun il gasiti la sfarsitul tutorialului (linkul la sfarsit), e al meu incluzand setarile mentionate si multe altele ( Anti-REcoil )

3) Un Mouse Fix este folositor, dar dureaza cateva zile pana va obisnuiti sau mariti usor sensivitatea. Acest mouse fix fixeaza unele erori (ex. la unii mai sare tinta in tavan la cs sau in jos) si are precizia mai buna, este folosit de "Cyberathlete Professional League's [CPL]".

4) Daca in jocul Counter-Strike se misca la fel ca inainte, dupa aplicarea acelui mouse_fix, nu in Windows, atunci mergeti in Start la Control Panel si selectati Mouse, click pe tag-ul Pointer Option, iar la Motion la "Select a pointer speed" mutati acel cursor de pe el la al patrulea punct, daca intelegeti.


Imagine: | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |


5) Daca nu va place aveti in acel mouse fix (folder) si uninstall-ul apoi la Mouse acolo dati pe Default. sau cat era inainte pe la a 6-7-8-lea punct.


~~~|
!!!|
~~~|

*Daca nu intelegeti ceva, sau nu va iese bine, contactati-ma la: shayan_cstrike(@yahoo.com).
***Fiti foarte atenti la ce scrie, daca am incurcat ceva sau nu am scris bine si nu intelegeti nu faceti aceea setare daca nu stiti, dati reply si spuneti.
*Nu raspund daca ati facut ceva din greseala si nu mai ruleaza bine pc-ul, sau n-ati vazut bine ce sa faceti si a iesit altceva, (dar nu prea sunt setari care odata ce sunt gresite sa strice cateceva).
**Sursa: shayaNpk (adica eu), special pentru cei cu Copy/Paste pe Forumul lor sau altora. Dar oricum vor sterge sursa si se vor pune pe ei.


Link-uile Specificate:
Game Booster-> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Error Repair Professional v4.1.4-> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Uniblue Driver Scanner-> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Link CFG (cfg meu)-> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... g.cfg.html
- puteti modifica dupa placul vostru, dar eu recomand asa, bine inafara de setarile pentru anumite bind-uri gen buygun apasand f1 etc...
- nu vreau topicuri ca altii "Busted, "No-REcoil", contine ANTIRECOIL nu REcoil....., sa intelegeti.
Link Kaspersky IS 2009/2010-> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MouseFix-> voi reveni cu un edit

2Cresterea FPS-ului in Joc [CS] Empty Re: Cresterea FPS-ului in Joc [CS] Sam 21 Ian 2012, 11:44

*sHocK*

*sHocK*Membru

Bun Tutorial

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2022 by 4en3rgY ~> All rights reserved.