Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Suportul pentru Windows 7 se apropie de final

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Vizitator

avatarVizitator

După 10 ani, asistența pentru Windows 7 se termină pe 14 ianuarie 2020. Știm că schimbarea poate fi dificilă, deci suntem aici pentru a vă ajuta cu recomandări pentru ce să facem în continuare și pentru a răspunde la întrebări despre sfârșitul supportului.

Microsoft a scris:Ce înseamnă sfârșitul suportului?

Când Windows 7 atinge sfârșitul anului de support pe 14 ianuarie 2020, calculatorul dvs. va funcționa în continuare, dar Microsoft nu va mai oferi următoarele:


  • Suport tehnic pentru orice problemă


  • Actualizări software


  • Actualizări sau remedii de securitate


În timp ce puteți continua să utilizați computerul care rulează Windows 7, fără actualizări software și de securitate, acesta va prezenta un risc mai mare pentru viruși și programe malware. Mergând mai departe, cea mai bună modalitate de a rămâne sigură este pe Windows 10. Și cel mai bun mod de a experimenta Windows 10 este pe un PC nou. În timp ce este posibil să instalați Windows 10 pe dispozitivul vechi, nu este recomandat.

Microsoft a scris:Ce pot face pentru a mă pregăti?

De la copierea de rezervă a fișierelor la găsirea unui computer care să se potrivească nevoilor dvs., avem instrumentele necesare pentru a vă ajuta să faceți tranziția cu ușurință.

1. Faceți copii de siguranță ale fișierelor și fotografiilor dvs. (Salvați fișierele și fotografiile dvs. personale în OneDrive sau pe o unitate hard disk externă. Urmați acest link pentru a afla toate modurile diferite de a vă muta fișierele.)
2. Verificați cele mai noi PC-uri (nu numai că PC-urile moderne moderne sunt rapide (datorită drive-urilor de solid state) și durabile cu bateriile care durează mai mult, prețul mediu pentru un PC excelent este considerabil mai mic decât a fost cu 5-10 ani în urmă.
3. Obțineți sfaturi despre Windows 10 (Credem că vă veți simți ca acasă pe un PC nou cu Windows 10, dar dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe, avem multe sfaturi și tutoriale disponibile.)

Sursa: Microsoft (Support for Windows 7 is nearing the end, scrie de microsoft și tradus în limba română de mihai)

trojan4u[:X]

trojan4u[:X]Administrator

Foarte Util , Mersi!

bLacKy

bLacKyModerator Global

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] foarte utila Postare.

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2023 by 4en3rgY ~> All rights reserved.