Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

[4EN3RGY] Intrebari & Raspunsuri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1[4EN3RGY] Intrebari & Raspunsuri Empty [4EN3RGY] Intrebari & Raspunsuri Lun 11 Mar 2019, 19:47

NergaL

NergaLVIP

Bun gasit tuturor!

In acest topic as vrea sa fac o lista cu posibilele intrebari pe care si le pun utilizatorii care acceseaza forumul nostru. Totodata vreau sa si raspund la ele. Deci, sa incepem.


1.Acesta este un forum gratuit?
Aceasta cred ca este prima intrebare pe care si-o pun utilizatorii care acceseaza forumul nostru. Cu toate ca in trecut imi venea destul de greu sa raspund la aceasta intrebare, acum pot raspunde fara probleme.
Ei bine, da. Acest forum este un forum gratuit si suntem cat se poate de mandri de el. Chiar daca este un forum gratuit cred ca este unul din cele mai vechi de pe platforma si totodata si unul din cele mai active.2.Este un forum IPB?
Ei bine, nu. Forumul nostru nu este un forum IPB. Cum am spus si mai sus, este un forum gratuit dar care foloseste versiunea PunBB iar tema este o tema IPB adaptata pt aceasta versiune.3.Afiliem servere de joc?
Cu toate ca nu prea am avut noroc in ceea ce priveste servere de joc, comunitatea noastra este dispusa sa afilieze servere de joc (Counter-Strike 1.6, San Andreas Multiplayer etc.). Totusi, tin sa anunt de pe acum ca nu putem oferi DNS-uri. Deci, daca cineva doreste sa-si aduca serverul la noi in comunitate o poate face fara probleme dar nu ii vom putea oferi DNS. (Detinem totusi cateva dns-uri free dar care nu se potrivesc cu domeniul formului).4.Comunitatile cu care facem parteneriat stiu ca acest forum este unul gratuit?
Probabil aceasta intrebare si-o pun administratorii comunitatilor care doresc sa faca parteneriat cu noi dar, voi raspunde si la aceasta.
Sincer sa fiu, nu stiu.... Probabil unele stiu, altele nu. Oricum ar fi, noi incercam sa facem parteneriat cu toate comunitatile care doresc asta. Vreau sa le multumesc celor care stiu situatia dar care accepta si doresc sa faca parteneriat cu noi. Chiar daca acesta este un simplu forum gratuit, eu unul cred ca este mai bun decat multe alte forumuri hostate la tot felul de firme care in cateva luni de la deschidere nu reusesc sa faca nimic si se inchid.

Ei bine, cam atat deocamdata. O sa editez topicul cand mai aflu de alte intrebari.
Acest topic va ramane informativ iar daca aveti intrebari, va astept sa-mi lasati PM.

Numai bine!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2022 by 4en3rgY ~> All rights reserved.