Bun gasit tuturor!
Incepand de astazi, fiecare membru are posibilitatea sa faca o cerere pentru a obtine un rang personalizat.
Ce este acela un rang?
Ei bine, este acea "mica descriere", ca sa spun asa, a gradului pe care il detine un anumit membru. Rangurile speciale se dau in functie de grupul din care face parte un anumit membru (Fondator, Administrator, etc.)
De acum fiecare puteti obtine un rang personalizat printr-o simpla cerere.
Va puteti pune tot felul de ranguri, cum ar fi: Imi place muzica <3, Bem o bere?, Sunt fumat... si tot asa. Pot fi amuzante, serioase, s.a.m.d
Totusi, inainte de toate am sa impun cateva mici cerinte.
Cerinte:
1. Rangul ales sa nu contina cuvinte jignitoare, vulgare;
2. Rangul ales sa nu contina mai mult de 4 cuvinte (depinde de lungimea cuvintelor);
3. Rangul ales sa nu fie detinut si de alt membru;
4. Rangul ales sa nu fie unul din cele speciale (Fondator, Administrator, Moderator Global, Helper, Manager Server, Designer, VIP).
Model de cerere:
Nick:
Rang-ul actual:
Rang-ul dorit:
Alte precizari:
Cine nu respecta modelul de cerere va fi respins.
Cererile se vor face in acest topic.
Numai bine.
Incepand de astazi, fiecare membru are posibilitatea sa faca o cerere pentru a obtine un rang personalizat.
Ce este acela un rang?
Ei bine, este acea "mica descriere", ca sa spun asa, a gradului pe care il detine un anumit membru. Rangurile speciale se dau in functie de grupul din care face parte un anumit membru (Fondator, Administrator, etc.)
De acum fiecare puteti obtine un rang personalizat printr-o simpla cerere.
Va puteti pune tot felul de ranguri, cum ar fi: Imi place muzica <3, Bem o bere?, Sunt fumat... si tot asa. Pot fi amuzante, serioase, s.a.m.d
Totusi, inainte de toate am sa impun cateva mici cerinte.
Cerinte:
1. Rangul ales sa nu contina cuvinte jignitoare, vulgare;
2. Rangul ales sa nu contina mai mult de 4 cuvinte (depinde de lungimea cuvintelor);
3. Rangul ales sa nu fie detinut si de alt membru;
4. Rangul ales sa nu fie unul din cele speciale (Fondator, Administrator, Moderator Global, Helper, Manager Server, Designer, VIP).
Model de cerere:
Nick:
Rang-ul actual:
Rang-ul dorit:
Alte precizari:
Cine nu respecta modelul de cerere va fi respins.
Cererile se vor face in acest topic.
Numai bine.