Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

[GHID] Ninja Arc [Incepatori & Intermediari]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Viorel

ViorelFondator

ARCASUL10 TUTORIAL


Salut,astazi o sa va invat cum sa jucati pe ninja arc. Acest caracter este foarte bun in PvPsi mai putin bun in PvM.Eu ca arcas folosesc diferite tehnici de combatere insa aceasta este cea mai buna.

Pentru inceput o sa va dau o asa zisa teorema a arcasilor PvP.

Fugitul este cel mai de baza lucru intr-un pvp cu ninja arc.A fugi nu inseamna ca nu stiti sa va duelati,inseamna ca aveti tactica.Multi copii o sa se oftice si o sa spuna ca nu stiti sa jucati daca fugiti,dar nu va lasati descurajati,fugitul pe ninja PVP este o ARTA si toata lumea (veteranii care joaca) poate sa confirme acest lucru. :ymapplause:

Cand incepeti un duel va recomand sa incepeti cu otrava (stiti la ce ma refer). De ce ? Raspunsul este unul destul de simplu,pe un server pvp clasic dar nu numai,otrava o sa aiba un efect foarte pozitiv pentru voi asupra duelului respectiv,otrava poate scadea pana la 2k de pv din 4 in 4 secunde,ceea ce inseaman 4k la 8 secunde. Woaw,voi ca arcasi nici nu o sa fiti atinsi,deci va uitati,mai dati o sageata,un skill,beti o cafeluta (glumeam cu cafeaua,dar eu o mai fac).

Eu dupa folosesc cate o sageata (scade 2-3k sau chiar mai mult),dupa dau o critica si continui cu sageti.

Aceasta este o tactica cu 40% skill.Ce vreau sa spun ? Vreau sa spun ca nu trebuie sa folositi skill-urile si ATENTIE,nu folositi rafala de sageti la inceputul/mijlocul duelului deoarece o sa fiti prinsi. Recomand acest skill la sfarsit. Dupa cum am spus,tactica noastra invatata astazi este urmatoarea (la skill-uri ma refer,ordinea lor):

1. Otrava (neaparat/obligatoriu/fortat) deoarece va ajuta pe tot parcursul pvp-ului.
2. Sageti (nu rafala,aveti grija) sageti normale,deoarece o sa ajungeti la 3-4k pe sageata.
3. Critica (asta o folositi daca va plictisiti) si vorbesc la modul cel mai serios.
4. Sageti pana moare.

ATENTIE ! In cazul in care caracterul sau rezista,dati si celelalte skill-uri dar asigurati-va ca rafala de sageti v-a fi ultima deoarece este cea mai lenta.

Have fun si nu uitati,fugiti !  Smile)  :ymdevil:

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2023 by 4en3rgY ~> All rights reserved.