Bonus experienta:800
Drop yang:800
Drop obiecte:800
Rata fierarului: Normala
Serverul ruleaza n ore pe zi. 24/24 Hostat
*IP-ul serverului: Client propriu / pe site
Canale deschise: 2
Nivel maxim:99 o sa il mai crestem daca mai vor playeri
Puncte status: 90
Site-ul serverului: [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]
Forumul serverului: [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]
Client & Luncher: Pe site
Despre Server: • Serverul este unu PvM - PvP , ratele fiind 800 all , staful este foarte matur , si activ mereu . Evolutile la arme sunt clasice : batalie - sirius - beta , dar la armuri am modificat putin , otel-king-pose-beta , pe server nu sunt modati si nici donatiile nu se vor baga . La shopurii dispuneti de tot ce aveti nevoie , armele de 65 , otele + accesorile , gheare , balante . Serverul ruleaza pe 4gb rami . Hostat 24/24 . In fiecare miercuri la ora 03:00 va fi o mentenanta de 20 minute . Am ales noaptea deoarece nu vor fi asa multi playeri . Va asteptam pe server , eventuri zilnice , premii valoroase si multe altele . Nu sunt buguri deloc , s-au rezolvat toate !
Video:
*Despre Evenimente: Va fi cate 2 evenimente diferite pe saptamana Sambta si Duminica
Revin cu edit!!
Drop yang:800
Drop obiecte:800
Rata fierarului: Normala
Serverul ruleaza n ore pe zi. 24/24 Hostat
*IP-ul serverului: Client propriu / pe site
Canale deschise: 2
Nivel maxim:99 o sa il mai crestem daca mai vor playeri
Puncte status: 90
Site-ul serverului: [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]
Forumul serverului: [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]
Client & Luncher: Pe site
Despre Server: • Serverul este unu PvM - PvP , ratele fiind 800 all , staful este foarte matur , si activ mereu . Evolutile la arme sunt clasice : batalie - sirius - beta , dar la armuri am modificat putin , otel-king-pose-beta , pe server nu sunt modati si nici donatiile nu se vor baga . La shopurii dispuneti de tot ce aveti nevoie , armele de 65 , otele + accesorile , gheare , balante . Serverul ruleaza pe 4gb rami . Hostat 24/24 . In fiecare miercuri la ora 03:00 va fi o mentenanta de 20 minute . Am ales noaptea deoarece nu vor fi asa multi playeri . Va asteptam pe server , eventuri zilnice , premii valoroase si multe altele . Nu sunt buguri deloc , s-au rezolvat toate !
Video:
*Despre Evenimente: Va fi cate 2 evenimente diferite pe saptamana Sambta si Duminica
Revin cu edit!!