Salut tuturor,sunt nou pe la sectiunea tutoriale si vreau sa ma primiti cu multa caldura pentru primul meu tutorial .
In acest tutorial va voi arata (ceea ce multi stiu deja) cum sa modificati numele de la grupurile ,,nemodificabile,, ale legendei si prin asta ma refer asupra grupurilor urmatoare:Administrators,Global Moderators,Registered Users.Acestea sunt cele 3 grupuri mari si tari pe care nu le puteti modifica decat daca bagati pack-ul de limba romana.Eu va voi arata cum sa le modificati fara niciun pack si cum doriti dvs.
Haideti sa lasam palavrageala si sa incepem ) (ma scuzati dar sunt in toane bune astazi)
1-Intram pe host in root/path-ul de la forumul tau/language/limba ta/common.php ,il salvam undeva si il deschidem cu notepad ++
2-Cautam
Cod:
'G_ADMINISTRATORS'
si vedem in dreapta lui
Cod:
=> 'Administrators',
3-Modificati cum doriti dvs dar sa nu stergeti cele doua virgule
Cod:
''
4-Mai jos aveti
Cod:
'G_REGISTERED' => 'Registered users',
,modificati cum doriti
5-Apoi cautati
Cod:
'G_GLOBAL_MODERATORS' => 'Global moderators',
,modificati cum doriti.
6-Salvati apoi urcati fisierul pe host in root/path-ul forumului/language/limba dorita/ si voila!Ar trebui sa va mearga.
Cu acest tutorial cred ca am deschis la multii ochii,si cred ca v-ati dat seama ca puteti face mai multe.
Inca o data va spun ,fisierul common.php sa fie editat cu notepad ++,altfel veti avea erori pe forum.
Daca aveti intrebari ,eu sunt gata sa va ajut!
Tutorial creat de PlaY4FuN pentru mindfreak!
In acest tutorial va voi arata (ceea ce multi stiu deja) cum sa modificati numele de la grupurile ,,nemodificabile,, ale legendei si prin asta ma refer asupra grupurilor urmatoare:Administrators,Global Moderators,Registered Users.Acestea sunt cele 3 grupuri mari si tari pe care nu le puteti modifica decat daca bagati pack-ul de limba romana.Eu va voi arata cum sa le modificati fara niciun pack si cum doriti dvs.
Haideti sa lasam palavrageala si sa incepem ) (ma scuzati dar sunt in toane bune astazi)
1-Intram pe host in root/path-ul de la forumul tau/language/limba ta/common.php ,il salvam undeva si il deschidem cu notepad ++
2-Cautam
Cod:
'G_ADMINISTRATORS'
si vedem in dreapta lui
Cod:
=> 'Administrators',
3-Modificati cum doriti dvs dar sa nu stergeti cele doua virgule
Cod:
''
4-Mai jos aveti
Cod:
'G_REGISTERED' => 'Registered users',
,modificati cum doriti
5-Apoi cautati
Cod:
'G_GLOBAL_MODERATORS' => 'Global moderators',
,modificati cum doriti.
6-Salvati apoi urcati fisierul pe host in root/path-ul forumului/language/limba dorita/ si voila!Ar trebui sa va mearga.
Cu acest tutorial cred ca am deschis la multii ochii,si cred ca v-ati dat seama ca puteti face mai multe.
Inca o data va spun ,fisierul common.php sa fie editat cu notepad ++,altfel veti avea erori pe forum.
Daca aveti intrebari ,eu sunt gata sa va ajut!
Tutorial creat de PlaY4FuN pentru mindfreak!