Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

[Tutorial] Metode de a arunca grenazile

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

KiddOx <3.

KiddOx <3.Membru

Metode de a arunca grenadele in CS 1.6

--------------------------------------------------------------------------------

Probabil multi dintre voi ati observat in anumite circumstante, datorita faptului ca v-ati adaptat la joc sau datorita faptului ca s-a intamplat pe moment ca dintr-o simpla greseala sa iasa ceva bun atunci cand aruncati o grenada.

In acest tutorial va voi invata cum sa profitati la maxim de o grenada de orice tip, dar tutorialul se refera la in momentele in care jucati pe cont propriu, nu in echipa.
Inainte de toate, toti stim ca spre deosebire de realitate, CS 1.6 ofera posibilitatea de a mentine grenada pe o durata lunga de timp.
Primul tip de aruncare a grenazii ar fi :

Aruncare in departare

Acest lucru se realizeaza astfel :
- in timp ce fugiti, potriviti directia grenazii catre tinta
- sariti si aruncati grenada fara a pierde directia catre tinta

Aruncarea din saritura

Acest tip de aruncare va face ca grenada sa sara de din pamant catre zona capului unui inamic. Aruncarea se face astfel :
- in timp ce fugiti, potriviti directia grenazii catre tinta
- sariti si mentineti directia grenazii
- chiar inainte de a da drumul grenazii, trageti de tinta putin mai jos fata de tinta si aruncati

Aruncarea strategica

Aruncarea strategica este cel mai usor de dedus, deoarece toti o folosim mai tot timpul, iar cel mai bine ea poate fi reprezentata printr-un exemplu.
Luam harta de_dust2

Pentru CT: Va aflati in baza si vreti sa mergeti la B, dar pe mijloc banuiti ca se afla un sniper. Cumparati o grenada cu fum si o aruncati intre cele 2 usi din stanga voastra, apoi asteptati sa explodeze pentru a bloca raza de actiune a sniperului.

Pentru T: Va aflati blocati in zona scarilor ce duc catre mijloc si tunelului ce duce catre B. Vreti sa intrati la B si auziti prin casti ca sunt inamici ce se afla acolo. Primul lucru, faceti zgomot si asteptati ca ei sa-si arunce grenazile, apoi aruncati primul flashbang si grenada he imediat dupa, in timp ce mergeti prin acel scurt tunel, aruncati al doilea flashbang , dar acest sa explodeze cam in mijlocul Bului pentru ca voi sa nu orbiti.

Aceste tipuri de aruncari se bazeaza in general pe logica.

Aruncari de bun simt

De ce le numesc astfel ?
Pentru ca au 2 intelesuri, primul inteles se refera la urmatoarele situatii :

- anumite servere au friendly-fire pornit, astfel trebuie sa aveti grija cum aruncati grenazile HE
- doriti sa aruncati un flashbang, dar in fata se afla si alti coechipieri. NU incepeti a le arunca in nestiinta, doar de dragul de a le arunca. Riscati moartea stupida a coechipierului sau chiar in unele cazuri BAN.
- mai exista si situatia in care un coechipier are o placa video slaba, iar in momentul in care intalneste o grenada fumigena, fpsul va scade, iar lagul va creste. De asemenea nu este o situatie prea placuta.

Al doilea inteles se refera la intuitie. Cateva exemple:

- auziti pasi, dar pe radar nu se vede vreun coechipier venind din acea directie. Aproximativ ( intuitiv ) incercati sa determinati momentul in care inamicul ar putea intercepta grenada voastra fara a-si da seama de venirea ei.
- intotdeauna sa va uitati la radar si la chat pentru a va feri de situatiile nu puteti recunoaste un coechipier din cauza ca dintr-un anumit motiv ( ziduri, cutii, etc) nu l-ati putut vedea si o situatie neplacuta ce cele de mai sus se poate ivi
- daca nu aveti backup in timp ce atacati, aruncati flashbanguri si atacati, daca aveti backup, lasati inamicul sa faca prima miscare

Cam atat

*sHocK*

*sHocK*Membru

Bun Tutorial

Alex_2014

Alex_2014Membru

Super tare tutorialu is nou pe forum tare acest forum ma ajutat mult mai ales cs-u 4n3rgy mrs mult :** Smile Smile Smile Smile si toate smecheriile cel mai tare forum! MS :**

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2022 by 4en3rgY ~> All rights reserved.