Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Publicatii online

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Publicatii online Empty Publicatii online Mar 17 Aug 2021, 17:03

NergaL

NergaLVIPBun gasit tuturor!
In aceasta zi am implementat un nou sistem pe forumul nostru, un sistem care sper eu va fi pe placul vostru. Sistemul implementat are denumirea de: "Publicatii Online". Ce este acest sistem? Ei bine, am sa va raspund cu ajutorul informatiilor primite pe forumul de suport.

"Acest sistem este compatibil cu "Accelerated Mobile Pages" (AMP), care a fost realizat pentru a permite unui forum sa impartaseasca un continut independent, realizat in echipa, cu intreaga lume.

Acest sistem exclusiv prezinta numeroase avantaje, cum ar fi incarcarea instantanee a publicatiilor si aspectul optim pentru toate dispozitivele mobile. Acesta va functiona pentru orice tip de continut (articole, stiri, teste, retete, tutoriale, eseuri etc).

Independent, sistemul de publicatii va permite sa scrieti ca o echipa de editori, sa comunicati cunostinte sau informatii si sa creati un loc pentru a impartasi informatiile cu utilizatorii dvs. Sectiunea de publicatii este diferita de forum, deoarece nu este vorba de a raspunde la publicatiile postate: scopul nu este de a face un articol care sa atraga cat mai multe comentarii. Acolo, veti putea sa scrieti, sa impartasiti, sa creati continut si sa-l imbunatatiti cu ajutorul utilizatorilor."


Am de gand sa las toti membri sa posteze publicatiile dorite, bineinteles dupa ce sunt verificate de catre un moderator. Dupa ce sunt verificate de catre un moderator acestea sunt postate pe Pagina Principala A Publicatiilor Online
Dupa acest lucru, moderatorul in cauza, va posta in aceasta categorie un topic pentru a informa membrii cu privire la publicatia postata.

Model de postare:


Nume postator:
Categoria publicatiei:
Linkul catre publicatie:


ATENTIE!
1.Nu aveti voie sa postati aceeasi publicatie de mai multe ori.
2.Nu aveti voie sa postati publicatii ce contin elemente de natura injurioasa, pornografica sau care sa instige la ura, rasism s.a.m.d
3.Nu aveti voie sa postati publicatii ce au fost postate si de catre alti membrii.
4.Nu aveti voie sa postati decat publicatii care corespund categoriilor de pe pagina principala a publicatiilor.
5.Aceste reguli se vor mai modifica pe parcurs.
Cam atat deocamdata. Daca vor mai fi actualizari sau modificari le voi posta pe parcurs in acest topic.
Numai bine.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2022 by 4en3rgY ~> All rights reserved.