Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cum să activați noul mod întuneric al Google Chrome pe Windows 10

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Vizitator

avatarVizitator

Windows - Cum să activați noul mod întuneric al Google Chrome pe Windows 10 Acastro_180416_1777_chrome_0001.0
Ilustrație de Alex Castro / The Verge

Chrome 74 se lansează oficial astăzi pentru Windows, Mac și Linux, marcând introducerea unui nou mod de întuneric pentru utilizatorii Windows 10. Același mod întunecat a sosit luna trecută pe macOS cu Chrome 73, iar actualizarea de astăzi include suport automat pentru Windows 10. Chrome va merge automat la sfârșitul jocului dacă este întunecat.

În timp ce Google permite acest nou mod întunecat pe Windows, compania nu a schimbat pe deplin Chrome până acum. "Pot confirma că acum lansăm această funcție pentru utilizatorii Chrome M74", explică Managerul comunității Chrome. Dacă nu doriți să așteptați ca Google să acționeze pe deplin acest lucru, există un truc rapid pentru a forța modul întunecat:


  • Găsiți comenzile rapide pe care le utilizați pentru a lansa Chrome și pentru a deschide proprietățile


  • Adăugați "--force-dark-mode" la sfârșitul locației țintă (fără ghilimele)


  • Lansarea modului Chrome și întuneric va fi activată. Dacă lansați Chrome, de obicei, dintr-un element cu bare de sarcini, trebuie să dați clic dreapta pe trucul de comenzi rapide și apoi să fixați / fixați din nou pe bara de activități pentru a reține acest lucru


Windows - Cum să activați noul mod întuneric al Google Chrome pe Windows 10 BOHTjxN

Windows - Cum să activați noul mod întuneric al Google Chrome pe Windows 10 Y38qoJy

Chrome a oferit întotdeauna suport tematic pentru a activa un mod întunecat, dar acest mod oficial înseamnă acum că meniurile de context sunt temeinic tematice în browser și veți putea citi corect bara de descărcare. Chrome 74 include, de asemenea, o serie de alte modificări care nu sunt la fel de evidente la vedere la fața locului. Caracteristicile de animație ale Chrome pot fi acum dezactivate pentru a reduce boala de mișcare și există un nou stegaj pentru a bloca site-urile web de la detectarea modului Incognito.

Chrome 74 este disponibil pentru a fi descărcat de pe site-ul Chrome Google sau de la ajutor > Despre Chrome dacă utilizați deja browserul.

Sursa: How to enable Google Chrome’s new dark mode on Windows 10

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright @ 2010-2022 by 4en3rgY ~> All rights reserved.